Trabzonspor final için sahaya çıkıyor! İşte Karagümrük maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük'e konuk olacak. İşte bordo mavili takımda mücadele öncesi son durum.

Trabzonspor final için sahaya çıkıyor! İşte Karagümrük maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırmış ve sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Karagümrük ile Trabzonspor arasında bugün (8 Mayıs Çarşamba) Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan mücadele 20.30'da başlayacak.

trabzonspor-antremna.webp

Cihan Aydın düdük çalacak

Karagümrük - Trabzonspor maçın hakem Cihan Aydın atandı. Aydın'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Hakan Yemişken yapacak. 4. hakem ise Turgut Doman olacak.

Cihan Aydın'ın Trabzonspor karnesi

31 yaşındaki hakem, daha önce Trabzonspor'un 3 maçında görev aldı. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Karagümrük ise Aydın'ın düdük çaldığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

trabzonspor-antremna-2.webp

Trabzonspor'da 3 eksik var

Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ve Trezeguet ile kart cezalısı olan Enis Destan, Karagümrük maçında görev yapamayacak.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Visca, Pepe, Bardhi, Onuachu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler