Trabzonspor galibiyet için sahada! Pendikspor Trabzonspor Muhtemel 11’ler, maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Trabzonspor galibiyet için sahada! Pendikspor Trabzonspor Muhtemel 11’ler, maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor galibiyet için sahada! Pendikspor Trabzonspor Muhtemel 11’ler, maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.

Bugün (18 Şubat 2024 Pazar) Pendik Stadında oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak. Saat 16:00’da oynanacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

pendikspor-logo.jpg

Karşılaşmayı Haber61 canlı anlatım sistemiyle anbean takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

Pendikspor: Erdem, Serkan, Alpaslan, Rassoul, Sequeira, Midtsjö, N'Diaye, Diaby, Kappel, Thiam, Umut.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Joaquin, Denswil, Eren, Berat, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis Destan.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Pendikspor ile Trabzonspor bugün oynanacak karşılaşma ile ikinci kez karşılaşacak. 30.09.2023 tarihinde Trabzon’da oynanan ilk karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazandı. Bordo mavililerin gollerini 3. Dakikada Paul Onuachu ve 27. Dakikada Bakasetas kaydetti. Pendikspor’un tek golünü 36. Dakikada Endri Çekiçi kaydetti.

Trabzonspor son maçında evinde Hatayspor’u 2-0 mağlup ederken Pendikspor son maçında deplasmanda Karagümrük’e 2-0 mağlup oldu.

Bugüne kadar Trabzonspor'a rakip olduğu tek resmi maçı bu sezonun ilk yarısında Süper Lig'de oynayan Pendikspor, bordo-mavili ekibe konuk olduğu karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Süper Lig'de Pendikspor'a ilk kez konuk olmaya hazırlanan Trabzonspor, lig tarihinde bugüne kadar deplasmanda karşılaştığı 62 takımın 60'ını mağlup etti. Bordo-mavililer, dış sahada sadece Balıkesirspor (2B) ve MKE Kırıkkalespor'dan (1B) galibiyet alamadı.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan ve Galatasaray'ın (16G) ardından iç sahada devam eden en uzun galibiyet serisinin sahibi olan Pendikspor, daha önceki dokuz iç saha karşılaşmasında topladığı puanı geride bıraktı (6 puan; 1G 3B 5M).

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son iki karşılaşmayı gol atamadan kaybeden Trabzonspor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Nisan-Ekim 2016 arasındaki beş maçlık süreçte yaşadı (Ersun Yanal x3 & Hami Mandıralı x2).

Süper Lig'de oynadığı son altı maçtaki tek mağlubiyetini son karşılaşmada Fatih Karagümrük'ten alan Pendikspor (3G 2B), 2024 takvim yılında üst üste iki karşılaşmadan puansız ayrılmadı.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, daha uzun bir seriye en son Eylül-Aralık 2020 arasındaki dönemde izin verdi (5M). Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde İstanbul temsilcileriyle oynadığı daha önceki 15 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (7G 5B 3M).

Bu sezon Süper Lig'de korner organizasyonlarıyla en fazla gol atan iki takımdan biri Trabzonspor (7; Kasımpaşa ile birlikte). Şu ana kadar Antalyaspor ile birlikte bu şekilde en fazla golü kalesinde gören ekip ise Pendikspor (8).

Sezonun geride kalan 25 haftalık sürecinde rakiplerine Pendikspor'dan (75) daha fazla net gol şansı tanıyan tek takım Kasımpaşa (77). Trabzonspor ise bu dönemde Kasımpaşa'nın (%54.8; 23/42) ardından girdiği net gol pozisyonlarının en büyük kısmını gole çeviren ekip konumunda (%53.5; 23/43).

Pendikspor'un ligde attığı son 10 golün altısında payı bulunan Mame Thiam (3 gol & 3 asist), Trabzonspor'a rakip olduğu son dört Süper Lig maçının üçünde ağları havalandırdı (3 gol).

Thomas Meunier, Opta'nın Süper Lig'de detaylı veriye sahip olduğu 2014/15'ten bu yana Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk lig maçında asist yapan ilk savunmacı oldu (vs Hatayspor). Bu dönemde bordo-mavililer adına ilk iki karşılaşmada da skor katkısında bulunan tek isim Paul Onuachu (3 maç; Eylül 2023).

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler