Trabzonspor için gemileri yaktı! Kulübüne rest çekti

Trabzonspor'un gündemindeki Muhammed Cham transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor için gemileri yaktı! Kulübüne rest çekti

Trabzonspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak sürerken, Muhammed Cham konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

10 numara bölgesini güçlendirmek isteyen ve teknik heyetin ve izleme ekibinin tespit ettiği Muhammed Cham için Clermont'un kapısını çalan Trabzonspor, Fransız ekibi ile pazarlıklarını sürdürüyor.

4 milyon Euro ve sonraki satıştan pay

Cham için talep edilen 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini düşürmeye çalışan Trabzonspor'un, 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 25 pay önerisinde bulunduğu, pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

kulubune-rest-cekti2.webp

Muhammed Cham da devrede

Bordo mavili takıma gelmek isteyen Muhammed Cham'ın, Clermont yetkilileri ile görüşerek ayrılık isteğini ilettiği ifade edildi.

Cham'ın, Trabzonspor'a gelmek isteğini fırsata çevirmek isteyen bordo mavililerin, pazarlık masasında bu durumu koz olarak kullanarak bonservis bedelini düşürmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Muhammed Cham'ın Clermont kariyeri

23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu, Fransız ekibinde bu zamana dek 74 maçta forma giyerken 15 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Cham'ın, Clermont ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler