Trabzonspor için kritik hafta! Her şey o güne bağlı

Yeni sezona beklediği gibi başlayamayan Trabzonspor, kritik bir haftaya giriyor.

Trabzonspor için kritik hafta! Her şey o güne bağlı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda etmesinin ve Trendyol Süper Lig'e istediği gibi başlayamamasının ardından yeni sezonun başında moral arayışına girdi. Bordo-mavililer, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün UEFA Konferans Ligi play-off turundaki rakibi St. Gallen ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, bugün izinli geçirecek.

Yarın yeniden antrenmanlara başlayacak olan ekip, 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de deplasmanda St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maçı kazanarak moral bulmayı hedefleyen Bordo-mavililer, rövanş mücadelesini ise 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de Trabzon'da oynayacak.

Süper Lig'in 2. haftasında bay olan ve 3. haftadaki maçı ertelenen Trabzonspor, tüm dikkatini UEFA Konferans Ligi'ne vermiş durumda. Bordo-mavililer, Avrupa'daki başarılarını sürdürerek hem taraftarlarını mutlu etmek hem de sezonun geri kalanı için moral kazanmak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler