Trabzonspor için kritik hafta! Şenol Güneş'ten radikal kararlar

Şenol Güneş'in, bu kez çalışmaların karşılığını almak istiyor.

Trabzonspor için kritik hafta! Şenol Güneş'ten radikal kararlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve gelmesinin ardından 3 maçta belirlediği 9 puan hedefini tutturamazken, tecrübeli teknik adam yoğun çalışma temposunun karşılığını Konyaspor maçında alacaklarına inandığını oyuncularına aktarıyor. Lig'in geri kalan bölümü için büyük bir önem taşıyan maçta Güneş, taraftarı yanlarında görmek istiyor.

Radikal kararlar

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından göreve getirilen Şenol Güneş, Beşiktaş, Kayserispor ve Gaziantep FK maçları için belirlediği 9 puan hedefi tutmadı. Güneş, bu hedefi ortaya koyarak takımına olan güveni sergilese de oyuncuların beklenen performansı sahaya yansıtmakta zorlandı ve beklenen galibiyet serisine ulaşamadı.

Güneş'in bu süreçteki stratejileri ve oyuncu tercihleri tartışılırken, takımın yaşadığı puan kayıpları, zirve mücadelesinde Karadeniz ekibini geriye düşürdü. Şenol Güneş'in, özellikle savunma zayıflıkları ve hücum hattındaki etkisiz performansa yönelik eleştirileri dikkate alarak, bu kritik dönemde daha radikal adımlar atması bekleniyor.

Güneş, bu kez sonuç almayı hedefliyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve geldiği dönemde takımın performansını yukarı çıkarmak için çalışmalar yapsa da oynanan son 3 maçta bunun karşılığını alamamıştı. Takımı yukarıya çıkarmak için büyük bir çaba harcayan tecrübeli teknik adam bu hedef doğrultusunda Konyaspor maçı, Trabzonspor için bir dönüm noktası olarak görüyor.

Özellikle son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından takımda bir yenilenme ve motivasyon artışı sağlamayı hedefleyen Güneş, evinde ağırlayacağı Konyaspor karşılaşması, bu hedefin karşılık bulması adına kritik bir mücadele olarak öne çıkıyor.

Savunmada ve hücumda disiplinli bir takım

Bordo-mavili takımın başına geldiği günden beri fiziksel ve mental yüklemeler yapan Güneş, Konyaspor karşısında bunun karşılığını almayı planlıyor.

Oyun planında, özellikle hücumda daha etkin ve savunmada daha disiplinli bir Trabzonspor'un izlettirmek isteyen deneyimli teknik adam, takımının temposunu ve oyuncuların performansını yukarıya çekme çabası, bu maçta kendini göstermesi bekleniyor.

Kadroda yapılabilecek olası değişiklikler ve Güneş'in maç öncesi vereceği direktifler, takımın sahadaki dinamizm katması bekleniyor. Özellikle forvet hattının daha üretken ve cesur oyunlar sergilenmesi hedefleniyor. Orta sahada ise daha fazla kontrolün ele alınması bekleniyor.

Güneş, taraftarın ne istediğini biliyor

Trabzonspor taraftarının beklediği oyunu ortaya koymak için çalışan Şenol Güneş, sıkıntılı süreçte taraftar desteğinin büyük bir önem taşıdığını vurguluyor. Konyaspor maçıyla birlikte yeni bir döneme gireceklerine inanan tecrübeli teknik adam Konyaspor karşısında alınacak bir galibiyet, sezon geri kalanı için moral depolayacağını düşünüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler