Trabzonspor için transfer iddiası! "Ankaragücü'nün 10 numarası radarda"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketlilik devam ediyor.

Trabzonspor için transfer iddiası! "Ankaragücü'nün 10 numarası radarda"

Geride kalan sezonda beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

10 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Trabzonspor yönetiminin, Muhammed Cham ve Kamory Doumbia isimlerinden birini kadrosuna katma konusunda ısrarcı olduğu ifade edilirken, bu bölgeye yerli bir alternatif de bakıldığı kaydedildi.

Bordo mavililerin, Ankaragücü forması giyen Efkan Bekiroğlu'nu transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Ankaragücü forması ile geride kalan sezonda 35 resmi maçta 10 gol ve 7 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor, Ankaragücü'nün bonservis bedeli beklentisine göre Efkan Bekiroğlu için resmi girişimlere başlayabileceği ifade ediliyor.

Futbol yaşantısında Almanya'da başlayan Efkan, 2020 yılından bu yana kariyerini Türkiye'de sürdürüyor. Daha önce Alanyaspor formasını da terleten oyuncunun Ankaragücü ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler