Trabzonspor ile sözleşmesi bitmişti! Onuachu'nun doğum günü pastası sosyal medyayı salladı

Trabzonspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Onuachu'nun doğum günü pastasındaki Trabzonspor detayı dikkat çekti.

Trabzonspor ile sözleşmesi bitmişti! Onuachu'nun doğum günü pastası sosyal medyayı salladı

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız sporseverlerin beğenisini kazanan Onuachu, sezonun sona ermesiyle takımına geri dönmüştü.

Bordo mavili ekibin yeniden kadrosuna katmaya çalıştığı Nijeryalı golcünün doğum günü kutlamasını Trabzonspor detaylı bir pasta ile kutlaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Onuachu, daha önce yaptığı açıklamada, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Trabzonspor'da forma giymek istediğini ifade etmişti.

Başkan Doğan: "Kiralama teklifi yaptık, yanıt bekliyoruz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde Papara Park'ta yapılan forma tanıtımında Onuachu ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruya, "Onuachu hocamızla görüşüp çalışmak istediğini söyledi. Menajeri de Onuachu'nun kalmak istediğini iletti. Kulübü 15 milyon Sterlin'de diretti. Biz de kulübüne kiralama teklifi yaptık. Yanıt bekliyoruz" şeklinde yanıt vermişti.

onuachu-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler