Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nda Gürkan Çavdar hedefi açıkladı! "Yarışmacı bir takım oluşturduk"

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nda teknik direktör Gürkan Çavdar antrenman öncesi basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin ilk haftasında 8 Eylül Pazar günü 14.00'te deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bordo mavili takımda bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Gürkan Çavdar ile futbolculardan Dilan Bora ve Buket Karadağ açıklamalarda bulundu.

avdar.webp

Çavdar: "Yarışmacı bir takım oluşturduk"

Yeni sezona iyi hazırlandıklarını kaydeden Teknik Direktör Gürkan Çavdar, "Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nı bu sezon için revize ettik. Geçen yıla göre değişiklikler yaptık. Bu haftaki Kdz. Ereğlispor maçı ile startı veriyoruz. Şehrin istek ve arzuları doğrultusunda yarışmacı bir takım oluşturduk. Yaklaşık 60 gündür hazırlık sürecimiz devam ediyor. Bu yıl iyi bir takım izleteceğimizi umuyorum. Yönetimimiz ve başkanımız sonsuz destek veriyor. Biz de onların desteğini ve taraftarlarımızın istekleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Genç ve dinamik bir takım"

Takımın 10 yabancı ve 16 Türk sporcudan oluştuğunu ifade eden Çavdar, "Yaş ortalaması 24. Genç ve dinamik bir takım oluşturduk. Yabancılarda daha çok milli takımlarında oynayan isimleri seçtik. Türk oyuncular da ileriye dönük hedefleri olan ve milli takım hedefi olan isimler. İnşallah yeni sezon hepimiz için hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Yeni sezon hedefleriyle ilgili olarak da konuşan Çavdar, "Geçtiğimiz sezona nazaran bütçe olarak büyük fark yok ama kadro kalitesi olarak arada büyük fark var. Hedefimiz bu sezon için zirve. Hazırlık maçlarımızı oynadık. Riva'da kamp yaptık. Takımımız yeni sezona eksiksiz olarak hazır" ifadelerini kullandı.

avdar1.webp

"Alacağımız sonuçlar taraftarları tribünlere çekecektir"

Taraftarlardan yeterli destek alamadıklarını ve bu konuda şanssız olduklarını söyleyen Çavdar, "Türkiye'de en az seyirciye oynuyoruz. Destek yok. Bu yıl alacağımız sonuçlar taraftarları tribünlere çekecektir. Önceki yıllarda İdmanocağı ile 2-3 bin seyirciye oynuyorduk. Zirveyi zorlarsak taraftarlar akın edecektir. Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ilk açıldığı dönemde şampiyon olarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne giden ilk Türk takımı. İnşallah bunlara eklemeleri de biz yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Dilan Bora: "Hedeflerin büyük olduğunu bilerek geldim"

Trabzonspor'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu Dilan Bora, "Şu ana kadar 2 aylık süreç geçirdik. Teknik ekip ve takım olarak iyi çalışmalar yaptık. Ligi bekliyoruz. Trabzonspor'u seçerken hedeflerin büyük olduğunu bilerek geldim. Bu sezon galibiyet serileriyle şampiyonluk hedefliyoruz" dedi.

dilan-bora.webp

Buket Karadağ: "İyi hazırlandık"

Yeni bir kadro yapılanması ile sezona gireceklerini kaydeden santrfor oyuncusu Buket Karadağ ise, "Öncelikle Trabzonspor gibi büyük bir camiada bulunduğum için çok mutluyum. Yeni bir kadro yapılanması ile başladık. İyi hazırlandık. İyi bir ortam yarattık. Camianın ve taraftarın büyüklüğünü yabancı takım arkadaşlarımıza lanse ediyoruz. Hedefim Trabzonspor'un başarılı olması için elimden geleni yapmak ve bol bol gol atarak katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.

buket-karadag.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler