Trabzonspor Macaristan kampında sona geldi! İşte planlama

Trabzonspor, Macaristan'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarında sona yaklaştı.

Trabzonspor Macaristan kampında sona geldi! İşte planlama

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Macaristan'da hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, 1 Temmuz'da başladığı hazırlıkları yarın yapacağı son antrenman ve Cumartesi günü gerçekleştireceği hazırlık maçı ile tamamlayacak.

İlk Etap Trabzon'da Tamamlandı
Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına 24 Haziran'da başladı ve ilk etabını Trabzon'da, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tamamlamıştı. Hazırlıklarının ikinci kısmını 1 Temmuz'dan beri Macaristan'ın Szeged şehrinde sürdüren Bordo-mavililer sona ikinci etabında sonuna yaklaştı.

ts-maci-ne-zaman-hangi-kanalda-2-001-001.webp

Macaristan Etabı Sona Eriyor
İlk hazırlık maçını Szeged Csanad ile oynayan Bordo-mavililer, 2-1'lik galibiyetle sahadan ayrılmıştı. Hazırlık maçı sonrası bugün de çift antrenmanlara devam eden Trabzonspor, yarın gerçekleştireceği çift antrenman ve Cumartesi günü Zeleznicar Pancevo ile oynayacağı maçın ardından Macaristan'daki kampını tamamlayacak.

Trabzon'da Devam Edecek
Hazırlık maçının ardından bir gün ara verecek olan Bordo-mavililer, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Trabzon'da sürdürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler