Trabzonspor maçında verilen penaltıya sert yorum “Böyle hakemlik olmaz”

Trabzonspor – Konyaspor karşılaşmasına hakem kararları damga vurdu.

Trabzonspor maçında verilen penaltıya sert yorum “Böyle hakemlik olmaz”

Süper Lig2in 7. Haftasında oynanan Trabzonspor Konyaspor karşılaşmasına hakem kararlar damga vurdu.

Özellikle 77. Dakikaya yaşanan bir pozisyonda Denswil ile rakibi arasında geçen dialoğa görmenden penaldı çalması, eski hakem Mustafa Çulcu’nun sert eleştirisine neden oldu.

Görmediği pozisyon için çaldığı penaltıya “Bu fal açmaktan başka bir şey değil” eleştirisinde bulundu.

Çulçu konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

77'de Konyaspor lehine Meler bir penaltı yarattı. Top başka bir alanda ama oyunda oyuncular Trabzonspor ceza alanı içinde. Denswil ile Kramer karşılıklı sporcu kışkırtmaları olan, basit, sözlü karşılıklı temaslı davranışlar içinde. Kramer kendini yere attı, Meler bunu görünce "yakaladım" dedi, bastı penaltıyı. Böyle hakemlik olmaz! Kramer mi Denswil mi suçlu veya kim masum? Bu fal açmaktan başka bir şey değil. Bu arayan, bulan, yaratan hakem anlayışı Meler'in son zamanlarda yaşadığı olumsuzlukların dışa vurumu olsa gerek… Halil Umut Meler kendini sorgulamalı, toparlanmalı. Onun başarılı hakemliğine ülke olarak ihtiyacımız var. Konyaspor'un direkten dönen penaltısı ve maçın skoru hakemin şansı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler