Trabzonspor o golcü için geri sayımda! Kulübü köşeye sıkıştı

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun transferi için şartlar zorlanırken, İngiliz ekibi bu transferde köşeye sıkıştı.

Trabzonspor o golcü için geri sayımda! Kulübü köşeye sıkıştı

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak takıma katılan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Paul Onuachu'nun kadroya katılması adına tüm şartlar zorlanıyor.

Simon Banza ile santrfor hattını güçlendiren bordo mavililer bu bölgeye bir takviye daha yapmakta kararlı.

Paul Onuahcu için uzun süredir uğraş veren ancak Southampton'un taleplerini aşmakta zorlanan Trabzonspor, Nijeryalı futbolcu için yeni bir görüşme daha yapacak.

Southampton köşeye sıkıştı

Onuachu'nun Trabzonspor'a gelme isteği ve Teknik Direktör Russell Martin'in futbolcuyu kadroda düşünmemesi nedeniyle köşeye sıkışan Southampton yetkililerinin transfere onay vermesi bekleniyor. Trabzonspor'un, Onuachu'nun kiralık olarak alınması yönündeki opsiyonu da masada tuttuğu gelen haberler arasında.

Doğan: "Biz hala talibiz"

Öte yandan Trabzonspor'da Başkan Doğan katıldığı bir canlı yayın programında golcü oyuncu için yaptığı açıklamada, "Onuachu için 6 milyon Euro ve bonuslar önerdik. Kulübü 15'te diretiyor. Bir hafta içerisinde gelişme olacağını düşünüyorum. Biz hala talibiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler