Trabzonspor o isimden vazgeçmiyor! İşte transferde son durum

Trabzonspor'da Orban transferi için girişimler devam ediyor.

Trabzonspor o isimden vazgeçmiyor! İşte transferde son durum

Transfer konusunda çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor, Banza'nın dışında yeni bir golcü arayışını devam ettiriyor.

Premier Lig ekibi Southampton ile Paul Onuachu için anlaşamayan bordo-mavililer, Olympique Lyon'un 22 yaşındaki forveti Gift Orban için çalışmalarını hızlandırdı.

Bordo mavililerin yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in de onay verdiği Orban için Trabzonspor yönetimi, Lyon'a üçüncü bir teklif sundu ve kiralama bedelini 1.5 milyon euro'ya çıkardı. Fransa ekibinde mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Nijeryalı futbolcunun, Trabzonspor'un kendisine önerdiği şartlara 'evet' dediği ifade edildi.

Lyon, milyon euro'yu kabul eden bordo-mavililer, sonraki satıştan istenen pay maddesine karşı çıktı. Bu pürüzün giderilmesi halinde Gift Orban sağlık kontrolleri ve imza için Trabzon'a gelecek.

Bu sezon Lyon'da sadece bir maçta 31 dakika görev yapan Orban, 2 gol kaydetmeyi başardı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Nijeryalı futbolcunun Lyon ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Lyon forması altında 17 maça çıkan Orban, 5 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler