Trabzonspor o sürece yüksel moral ile girmek istiyor

Milli ara öncesi . haftada Hatayspor deplasmanına çıkacak Trabzonspor moral kazanmak istiyor.

Trabzonspor o sürece yüksel moral ile girmek istiyor

Trendyol Süper Lig'de ilk galibiyetini 7. hafta müsabakasında Konyaspor'a karşı 3-2'lik skorla galibiyet alan Trabzonspor, 8. haftada Hatayspor deplasmanına çıkacak.

Bordo-mavili ekip, Hatayspor karşısında da galibiyet alarak milli araya yüksek moralle girmeyi hedefliyor.

GÜNEŞ EKSİKLİKLERİ GİDERMEK İSTİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş, yaptığı açıklamalarda takımda bulunan antrenman eksikliklerine dikkat çekmişti. Trabzonspor, milli arada Trabzon’da kalacak olan oyuncularıyla yoğun bir antrenman programı uygulayarak bu eksiklikleri kapatmayı planlıyor. Bordo-mavili ekip, bu süreçte takım içindeki uyumu güçlendirmeyi ve oyuncuların fiziksel durumlarını en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

14 GÜNLÜK SÜREÇTE HEDEF BELLİ

Milli ara sonrası Trabzonspor, 19 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Bordo-mavililer, bu maç için yapılacak 14 günlük antrenman programı ile hem fiziksel hem de taktiksel eksikliklerini gidermeye çalışacak. Trabzonspor, taraftarının önünde sahadan galibiyetle ayrılmak ve Süper Lig'deki yükselişini sürdürmek için sıkı bir hazırlık süreci geçirecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler