Trabzonspor o üç oyuncu için geri sayıma başladı!

Trabzonspor üç oyuncu ile yollarını ayırmak için geri sayıma başladı.

Trabzonspor o üç oyuncu için geri sayıma başladı!

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer mesaisi sürerken, bir yandan da elden çıkarılacak futbolcular için çalışmalar sürüyor.

Bordo mavili takımda yeni sezon öncesi kampına dahil edilmeyen Montasser Lahtimi, Tonio Teklic ve Dimitris Kourbelis için kulüp bulmaları yönünde bildirim yapılmıştı.

Her üç futbolcu da henüz kulübe resmi bir teklif getiremedi.

Abdullah Avcı'nın yeni sezon planlamasında olmayan üç futbolcunun kulüp arayışının devam ettiği, teklif almaları halinde bordo mavili yönetimin gerekli kolaylayacağı öğrenildi.

Ayrıca, bu üç oyuncu için sürecin hızlanmaya başladığı ifade edildi. Bu oyuncuların yakın zamanda Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor.

499257.jpg

MALİYETLERİ

Montasser Lahtimi'nin Maliyeti
Faslı kanat oyuncusu Montasser Lahtimi'nin Trabzonspor'a toplam maliyeti 4 yıllık sözleşme süresince 2.3 milyon Euro, yaklaşık 81 milyon TL olarak belirlendi.

460893-001.jpg

Dimitris Kourbelis'in Maliyeti
Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Kourbelis'in Trabzonspor'a 2 yıllık maliyeti 2.1 milyon Euro, yaklaşık 75 milyon TL olarak hesaplandı.

tsde-bir-ayrilik-daha-3.webp

Tonio Teklic'in Maliyeti
Hırvat orta saha oyuncusu Tonio Teklic'in Trabzonspor'a 3 yıllık maliyeti ise 3.1 milyon Euro, yaklaşık 110 milyon TL olarak belirlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler