Trabzonspor onları gözden çıkardı! İşte beklediği gelir

Trabzonspor'da yeni sezon için kadro yapılandırması çalışmaları devam ediyor.

Trabzonspor onları gözden çıkardı! İşte beklediği gelir

Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavili ekip, kadro planlamasını yeniden şekillendirirken, kiralıktan dönen bazı oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlığında olduğu belirtildi.

KİRALIKTAN DÖNEN YABANCILAR
Yeni sezon öncesi Trabzonspor’a kiralıktan dönen Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi, teknik heyetin yeni kadro yapılanmasında yer almayacak oyuncular arasında bulunuyor. Bu karar, yabancı oyuncu kontenjanını rahatlatma amacı taşıyor.

FERNANDES VE BAKİC
Yabancı kontenjanında yer alan Fernandes ve Bakic, olası transfer teklifleri karşısında takımdan ayrılabilir. Bordo-mavili ekip, yabancı kontenjanını daha verimli kullanmayı hedefliyor.

BANİYA VE BOZOK
Yerli kontenjanında bulunan Baniya ve Umut Bozok, yeni sezon kadro planlamasında düşünülmeyen diğer oyuncular arasında yer alıyor.

12.2 MİLYON EURO DEĞER
Kadroda düşünülmeyen bu oyuncuların toplam piyasa değeri yaklaşık 12.2 milyon Euro olarak hesaplanıyor. Bu oyuncuların satışı veya kiralanması, Trabzonspor’un transfer bütçesine önemli bir katkı sağlayabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler