Trabzonspor – Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor – Ruzomberok ile karşılaşacak.

Trabzonspor – Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor yeni sezondaki ilk resmi maçına Slovak temsilcisi Ruzomberok karşısında çıkacak.

Bordo mavili kulüp, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzomberok deplasmanında avantaj arayacak.

Ruzomberok ile Trabzonspor arasındaki müsabaka 25 Temmuz Perşembe günü 19.30'da MFK Ruzomberok Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı Alman hakem Bastian Dankert yönetecek.

Ruzomberok - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor'un Ruzomberok ile karşı karşıya geleceği mücadele A Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Haber61’den an be an takip edebilirsiniz.

Trabzonspor'da 4 isim kadroda yok

Slovakya'ya giden Trabzonspor kafilesinde sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ve Borna Barisic yer almadı. Öte yandan Fountas ve Serkan Asan ise teknik heyet kararı ile kafilede bulunmuyor.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Uğurcan Çakır, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Dragus.

Trabzonspor, Avrupa kupalarında 150. maçına Ruzomberok karşısında çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı.

Sakatlar kadrodan çıkartıldı
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle yeni transfer Barisc, kadrodan çıkartıldı. Yeni transfer Pedro Malheiro ise kafileye dahil edildi. Kamp çalışmalarında yer alan Serkan Asan ve Fountas da deplasman kafilesinde yer almadılar.

Trabzonspor, Avrupa'da 150. maçına çıkacak
UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda yarın Slovakya'nın Ruzemberok takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 149 müsabakada 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.

Trabzonspor, 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (Şampiyon Kulüpler Kupası) 30, UEFA Avrupa Ligi'nde (UEFA Kupası) 93, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda 8 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6 karşılaşma oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler