Trabzonspor santrfor transferinde ters köşe mi yapacak? İşte yaşanan son gelişmeler

Trabzonspor'da santrfor bölgesi için temaslar sürüyor.

Trabzonspor santrfor transferinde ters köşe mi yapacak? İşte yaşanan son gelişmeler

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer mesaisi devam ediyor.

Nwakaeme, Dragus, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak ve Ozan Tufak takviyesi ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, Pedro Malheiro transferinde de sona geldi.

Bordo mavililerde Başkan Doğan, "5-6 takviye daha yapacağız" şeklinde açıklamada bulunurken, özellikle stoper, orta alan ve santrfor bölgesi için temaslar sıklaştırıldı. Başkan Doğan'ın transfer çalışmalarına bizzat katılacağı ve hafta içi yurt dışında görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi.

ertugrul-dogan.webp

Santrfor transferi için gündemde 4 isim var

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Onuachu transferi için girişimlerin sürdüğünü kaydederken, bu bölgeye Onuahcu'nun dışında bir ismi daha almak istediklerini açıklamıştı.

Trabzonspor'da Onuahcu dışında gündeme gelen isimler Wout Weghorst ve Divock Origi olurken, Kelechi Iheanacho ismi de ortaya atıldı.

Fırtınanın, daha önce de gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Kelechi Iheanacho'nun bonservisinin elinde olmasını fırsata çevirmek istediği ve temaslara başladığı öne sürüldü.

Son olarak Leicester City'de forma giyen ve boşa çıkan 27 yaşındaki Nijeryalı, Premier Lig'de Manchester City formasını da terletmişti.

Iheanacho, geçtiğimiz sezon Leicester City forması altında 26 maçta görev alıp 6 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

iheanacho.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler