Trabzonspor savunmaya duvar örüyor! 2 transfer birden...

Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için görüşmelerini sürdürdüğü 2 oyuncunun transfer sürecinde ilerlemiş durumda.

Trabzonspor savunmaya duvar örüyor! 2 transfer birden...

Trabzonspor, yeni sezon öncesi savuma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililer bu kapsamda 2 oyuncu ile görüşmelerde baya bir yol kaydetmiş durumda.

Trabzonspor'un bir süredir gündeminde olan Stefan Savic ve Wesley Hoedt transferini bitirmek üzere. Oyuncular ve kulüpleriyle büyük ölçüde anlaşan Bordo-mavililerin yakın zamanda 2 transferi resmen açıklaması bekleniyor.

ts-icin-savic-iddiasi-2.webp

Stefan Savic

Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'in kulübü Trabzonspor ile görüşme yapması için izin vermişti. Gelecek sezon Atletico Madrid'in kadrosunda yer verilmeyen ve yüksek maaşı sebebiyle elden çıkarılmak istenen Karadağlı deneyimli stoper ve menajeri Trabzonspor ile görüşmelerine devam ediyor.

Bir önceki gün Savic ve Trabzonspor'un bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Savic'in menajeri bu görüşmede 3 yıllık sözleşme talep etti, fakat Trabzonspor'un bu süreyi opsiyonlu şekilde kullanmak istediği belirtildi. 2025'e kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi bulanan Savic'in kulübü ile görüşme gerçekleştirip en kısa sürede ayrılması ve ardından bonservisiz bir şekilde Trabzonspor'a transfer olması bekleniyor.

Ayrıca daha önce Atletico Madrid oyuncuya kolaylık sağlayacağını açıklamıştı.

tamer7.jpg

Wesley Hoedt

Sağ stoper bölgesi için Savic ile büyük yol kaydeden Trabzonspor, sol stoper bölgesi içinde Championship ekibi Watford forması giyen Wesley Hoedt transferine de çok yakın.

Bordo-mavililer, Hollandalı oyuncu için birkaç gün önce bir resmi bir teklif sunmuştu. Oyuncu cephesi transfere sıcak bakıyor. 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Wesley Hoedt'in kısa süre içerisinde teklifi kabul edip Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Sağ bek transferini de tamamlayan Trabzonspor'un kısa süre içerisinde bu transferleri tamamlayıp orta saha ve forvet bölgesine yoğunlaşması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler