Trabzonspor stoper için vitesi artırdı! İşte muhtemel isimler

Trabzonspor yeni sezon öncesi stoper transferi için vitesi artırdı.

Trabzonspor stoper için vitesi artırdı! İşte muhtemel isimler

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililer stoper transferi için vitesi artırdı.

Yeni sezon öncesi 6 transferi tamamlayan Trabzonspor, hem sağ hem de sol stoper mevkileri için iki önemli transfer yapmayı planlıyor.

GİGOT ISRARI SÜRÜYOR

Sağ stoper pozisyonu için lider bir oyuncu arayışında olan Trabzonspor'un ilk hedefi, Marsilya'nın kadroda düşünmediği deneyimli savunmacı Samuel Gigot oldu.

Ancak, 30 yaşındaki oyuncunun Bordo-mavili takımdan gelen teklife henüz olumlu yanıt vermemesi, taraflar arasındaki maddi farklılıklar ve Gigot'nun kariyerine Avrupa'da, özellikle Fransa'da devam etme isteğinden kaynaklandığı öğrenildi.

DENİS VAVRO'DA ÇIKMAZ

Bir diğer aday ise Kopenhag forması giyen Slovak stoper Denis Vavro. EURO 2024'te Slovakya milli takımı ile başarılı bir performans sergileyen 28 yaşındaki oyuncunun transferinin önündeki en büyük engel ise Danimarka kulübünün talep ettiği yüksek bonservis bedeli.

SZALAİ BİTMEK ÜZERE

Trabzonspor, sol stoper transferinde ise daha olumlu ilerliyor. Bordo-mavili ekip, Hoffenheim'da forma giyen ve bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan Macar stoper Attila Szalai ile büyük oranda ilerleme kaydetti.

26 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak Trabzonspor'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü. Trabzonspor yönetimi, Szalai transferi için Hoffenheim ile görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor yönetimi, bu transferlerin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isimlere yönelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler