Trabzonspor transferi kapattı mı? Dikkat çeken açıklama

Türkiye'de transfer döneminin sonuna yaklaşılırken gözler Trabzonspor'a çevrilmiş durumda.

Trabzonspor transferi kapattı mı? Dikkat çeken açıklama

Türkiye'de takımlar yaptıkları transferleri 13 Eylül Cuma gecesi saat 00.00'a kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirebilecek.

Transfer döneminin tamamlanmasına kısa süre kalırken, Trabzonspor'da 8 numara ve hücum bölgesine takviye yapılıp yapılamayacağı merak konusu.

Dün katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Hocamızdan henüz transfer talebi gelmedi. Bazı futbolcuları inceliyor. Zaman da kısıtlı. Orban izleme ekibinin beğendiği bir oyuncu. Türkiye'ye gelir misin diye fikrini aldık. Hocamızdan bir talep olursa, hızlı şekilde girişimlerde bulunuruz. Orban'ın kulübüyle de temas oldu. Oyuncu yönünden sorun yaşamayız. Şenol Hoca bize kimi derse, biz onun peşine gideriz" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in oyuncuların performansını görmeden transfere sıcak bakmadığını da aktaran Başkan Doğan, "Top Şenol Hoca'da. Söylerse, peşinden gideceğiz. Hocamız takımın tamamını görmeden, Trabzonspor'u da düşündüğü için hata yapmak istemiyor. Taraftarımız da tabii ki sabırsız. Ama Trabzonspor için doğruyu yapmak zorundayız. Hocamız futbolcularla çalıştıktan sonra ortaya daha farklı bir resim çıkacaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın açıklamaları "Transfer kapatıldı, Şenol Hoca takımı gördükten sonra sezon arası transfer istiyor" şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi. Öte yandan bazı taraftarlarda ise Onuachu ya da Orban konusunda son anda bir sürpriz yaşanabileceği yönünde beklenti söz konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler