Trabzonspor tur için sahaya çıkıyor! Rakip Rapid Wien: Muhtemel 11'ler, eksikler, son gelişmeler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Rapid Wien'e konuk olacak.

Trabzonspor tur için sahaya çıkıyor! Rakip Rapid Wien: Muhtemel 11'ler, eksikler, son gelişmeler

Ruzomberok'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yükselen Trabzonspor, Rapid Wien'i konuk ettiği mücadelede sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Bordo mavili ekip, rövanş mücadelesinde bugün Avusturya ekibine konuk olacak.

Rapid Wien ile Trabzonspor arasında 15 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak. Müsabakayı Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas yönetecek.

Rapid Wien - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor'un Rapid Wien'e konuk olacağı müsabaka, A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

ts-rapid-hazirlik.webp

Trabzonspor UEFA'da nasıl tur atlar?

Rapid Wien'e ilk maçı 1-0 kaybeden Trabzonspor'a tur için rövanş maçında 2 farklı galibiyet gerekli.

Bordo mavili ekip müsabakayı tek farkla önde tamamlaması halinde, mücadele uzatmalara gidecek. Uzatmalar da Trabzonspor lehine tek farkla tamamlanırsa, mücadelede seri penaltı atışlarına gerekecek.

Trabzonspor'da Savic yok

Trabzonspor'da Süper Lig'de oynanan Sivasspor müsabakasında maçın ikinci yarısının başında oyundan alınan Savic, Rapid Wien mücadelesinde görev alamayacak.

Deneyimli oyuncunun muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol bacak üst ön bölgesinde kas zorlanması tespit edildiği, son kontrollerinde ağrısının geçmemesi üzerine Rapid Wien maç kadrosundan çıkartıldığı belirtilmişti.

ts-rapid-hazirlik-1.webp

Batagov ilk kez kadroda

Trabzonspor'da Zorya Luhansk'tan kadroya katılan Ukraynalı stoper Arseniy Batagov, Rapid Wien maçı için Avusturya'ya giden kafilede yer aldı.

Genç stoper, Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde müsabakada forma giyebilecek.

Avcı'dan maç öncesi eleştirilere yanıt

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, son dönemlerde artan eleştirilere yanıt verdi.

Avcı açıklamasında, "Geçen sezon geldiğimizde en yakın hedef 3. olmaktı. Bunu yakaladık. Kupa finali hedefi koymuştuk. Bunu da yakaladık ama son saniyede kaybettik. Trabzonspor'da kupalar kazandık. Stadyumda, tesislerde, toplantı odasında birçok şeye vizyon koyduk. Yine de memnun olmayan ve durmadan eleştiren bir grupla karşı karşıyız. Ne yazık ki organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Oyuna ve oyun içi eleştirilere açığım. Benim bir ailem var. Sosyal medya denen bir mecra var. Oyun eleştirilerine açığım. Sosyal medya kullanmıyorum, profesyonellerimiz var. Hakaretlere ve saldırılara maruz kalıyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum. Bu koltukta oturuyorsam tabi ki bir bedeli var. Sosyal medyacılarım da hukukçular da takip ediyor. Abdullah Avcı'dan çok Trabzonspor makamına yapılan bir saygısızlıktır. Burada yaptıklarımızı tarih yazacaktır" ifadelerini kullandı.

avci-1.webp

Rapid Wien - Trabzonspor iddaa oranları

  • Rapid Wien: 1.68
  • Beraberlik: 3.18
  • Trabzonspor: 3.17

Trabzonspor'un Rapid Wien maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Denswil, Barisic, Okay, Lundstram Visca, Bardhi (Nwkaeme) , Trezeguet, Dragus.

Rapid Wien: Hedl, Bolla, Cvetkovic, Yao, Auer, Sangare, Grgic, Burgstaller, Seidl, Jansson, Beljo.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler