Trabzonspor ve spor camiasına başkan Doğan'dan jest

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor ve spor camiasına jestte bulundu.

Trabzonspor ve spor camiasına başkan Doğan'dan jest

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'da forma giymiş eski futbolculara, yöneticilere, ve kadın üyeleri ve profesyonel kulüp başkanlarına forma hediyesinde bulundu.

Başkan Doğan, forma hediyesinin yanında bir mesajda yolladı.

Doğan eski futbolculara yolladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Cevat Ocak'ın "Derin Trabzonspor" isimli kitabında çok güzel bir sözü vardı. "Trabzonspor ona hayat verenlerin hayatıdır." Sizler, Trabzonspor'u var edenlersiniz. Devrimi gerçekleştiren, statükoyu yerle bir edenlersiniz. Kulübümüze onlarca kupayı kazandıran, başarılarınızla camiamızı gururlandıran unutulmaz kahramanlarsınız. Trabzonspor'a hayat verip, bu müstesna kulübü hayatınızın en önemli parçası haline getirensiniz.

1900'lü yıllardan başlayan hikayemiz bugün 50'liler hatta 100'ler yaşında. Yakında kuruluşumuzun 57'inci, Süper Lig'de yer alışımızın 50'inci yılını kutlayacağız. Bize emanet ettiğiniz Trabzonspor, dünya var oldukça yaşayacak, nesilden nesile miras kalacaktır.

Bu güzide kulübün başkanlığını yapmaktan onur duyuyorum. Sorumluluğumun da farkındayım. İnşallah camiamızın ve sizlerin de desteğiyle yeni başarıların altına imza atacağız.

Bu samimi düşüncelerimin nişanesi olarak Trabzonsporumuz'un yeni sezon formalarından birini değerli şahsınıza takdim etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Varlığınız hepimize güç veriyor, yol gösteriyor. Sonsuz sevgi ve saygılarımla..."

Başkan Doğan kadın üye ve yöneticilerine yolladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Öncelikle zaman ve mekân tanımadan takımınızı sahiplenerek ortaya koyduğunuz fedakarlığa sonsuz teşekkür ediyorum. Varlığından itibaren bu şanlı kulübe anne oldunuz, kardeş oldunuz, yoldaş oldunuz…

Sizler, “Oğlum sahaya çıkıyorsunuz. Küfür ettirecekseniz o sahaya hiç çıkmayın. Ne vurun ne vurulun” diyen Hemdiye Nine’nin torunlarısınız. Geçirdiği rahatsızlığa rağmen Bordo Mavi sevdası hiç eksilmeyen Münevver Taflan’ın renktaşısınız.

Dünden bugüne hep ön saflardaydınız. Yarın da öyle olacaksınız; bütün kalbimle inanıyorum. Bizlere yine kalp kuvveti vererek önümüzü açacaksınız, biliyorum.

Türkiye’de stadyumda maç izleyen en fazla kadın taraftara sahip bu şanlı kulübün başkanı olarak sizinle gurur duyuyorum. Bu düşüncelerimin bir nişanesini; Trabzonsporumuz’un yeni sezon formalarından birini değerli şahsınıza takdim etmekten büyük mutluluk duyduğumu da vurgulamak istiyorum. "

Başkan Doğan, profesyonel kulüp başkanlarına yolladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Öncelikle yeni sezonun Türkiye futbol paydaşlarına hayırlı olmasını, tüm kategorilerde tamamen adil ve adaletli bir yarışın sağlanmasını temenni ediyorum.

Futbolumuzun, sporcuların sahada vereceği centilmence mücadelelerle, hakemlerin ise hiç kimsenin baskısına maruz kalmadan ve doğrudan şaşmadan ortaya koyacağı kararlarıyla geçmesi en büyük arzumdur.

Bu adil çerçevede bütün kulüplerimizin daima yanında yer alacağımızı ve adaleti sadece kendimiz için değil, Türk futbolunun ortak geleceği için hararetle savunacağımızı da vurgulamak isterim.

Bu düşüncelerimin nişanesi olarak Trabzonsporumuz’un yeni sezon formalarından birini değerli şahsınıza takdim etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler