Trabzonspor yeni maestrosunu Belçika'da buldu! "Temaslar başladı"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Gent forması giyen Hyun-seok Hong'u gündemine aldığı öne sürüldü.

Trabzonspor yeni maestrosunu Belçika'da buldu! "Temaslar başladı"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor.

Macaristan kampına kadar 6 transferi resmen bitiren Trabzonspor yönetimi, Onuachu ve Muhammed Cham için de girişimlerini hızlandırdı.

Bordo mavili yönetimin, Onuachu ve Muhammed Cham dışında Gent forması giyen 25 yaşında 10 numara Hyun-seok Hong ile temas halinde olduğu ifade edildi.

Belçika basınından elde edilen bilgiye göre; Trabzonspor, 10 numaranın yanı sıra merkez orta sahada da görev yapan Güney Koreli oyuncu için Gent kulübü ile temasa geçti.

Oyuncu ile ilgili maliyet soruşturması yaptığı kaydedilen Trabzonspor'un, şartların oluşması halinde bu oyuncu için resmi girişimlerde bulunması bekleniyor.

hong.webp

97 maçta 16 gol ve 17 asist

Bordo mavili ekibin gündemine gelen Hyun-seok Hong, Ağustos 2022'de LASK Linz'den 1.5 milyon Euro bedelle Belçika ekibine transfer olmuştu.

Gent forması altında bu zamana dek 97 resmi maçta forma giyen Hyun-seok Hong, 16 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Hyun-seok Hong'un, Gent ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler