Haber61 - Spor Servisi Trabzonspor, Zeki yavru'nun sözleşemsini feshettiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirdi.
Bordo mavili Kulüpten Yapılan açıklamada "Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Zeki Yavru arasındaki 20.08.2018 başlangıç 31.05.2019 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir." dedi.
PTT 1. ligde iş bulur inşAllah. Zekinin oynadığı futbolu 50 sene evvel oynardık.
Yanıtla (0) (0)Yetenekleri sınırlı olsa da böyle futbolcuların kıymetini bilmek lazım. Gel deyince geliyorlar, git deyince gidiyorlar, ne şikayet ediyorlar, ne gündem oluyorlar. Yolun açık olsun Zeki kardeşim.
Yanıtla (0) (0)ZEKİ YAVRU GİBİ KOLBASTI OYNAYAN TAKIMDA ADAM YOK NASIL GÖNDERİRSİNİZ ! !
Yanıtla (0) (0)Onlarca Trabzonlu futbolcu varken neden ve hangi özelliğinden ötürü Zeki ikinci kez kadroya dahil edilmiştir. Bir taraftar olarak bunun cevabını merak ediyor ve bekliyorum.
Yanıtla (0) (0)Gel dediler alacaklarından vazgeçip geldin, git dediler yine alacaklarından vazgeçip gittin. Bu kulüp ve bu taraftar hizmetini unutmaz. Hocaya küfredip maçtan sonra içki içen biri olsaydın o zaman kıymetli olurdun.
Yanıtla (0) (0)Yazık Trabzonspor kendi öz evlatlarının düşmanı olmaya devam ediyor. Yavru yeteneksiz kabul ancak siz onu bilmiyor muydunuz?
Yanıtla (0) (0)hyaırlısı olsun her iki tarafa da zeki yavru ALLAH yolunun acık eylesin.
Yanıtla (0) (0)Sana en büyük ihaneti zamansız olarak 61 numaralı formayı giydirenler etti. Yolun açık olsun.
Yanıtla (0) (0)O KOLBASTO OYNUYOR YA SEN DANSÖZMÜSÜN XXXXXX
Yanıtla (0) (0)BİR GÜN GELECEK HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK SANMAYINKİ ZEKİ YAVRU SAHİPSİZDİR BURASI TRABZON GİRİŞ VAR ÇIKIŞ YOK ONA BU DURUMLARI YAŞATANLAR HESABINI ÖNCE BİZE SONRA ALLAHA VERECEKLER BEKLEYİN GÖRÜN!
Yanıtla (0) (0)Agabey olarak 1461 takininda oynasin. gel deyince gelip, git deyince sesini cikarmadan giden adam gibi adam dir zeki
Yanıtla (0) (0)yorumlarda gel dediler geldi gibi bir söylem var. gerçekten öyle mi sizce... geleyim nolur demiş olamaz di mi..?
Yanıtla (0) (0)Bir Trabzon lu olarak bu çocuğa çok üzülüyorum adam top iyi oynar kötü oynar o ayrı mesele yapılan bence kompile yanlış,
Yanıtla (0) (0)TRABZON MEDYASI
Yanıtla (0) (0)Şükür kurtulmak nasip oldu
Yanıtla (0) (0)Yonetimin icraatlarini destekliyorum Ama.Zeki Yavruya yapilanlari tasvip etmiyorum.Maden gondericektiniz ne diye sene basi sozlesme yaptiniz.Cok iyi.futbolcu olmayabilir ama onunda bir gururu haysiyeti var.
Yanıtla (0) (0)Zeki yavru ilkokul ortaokul arkadasimdir. Okul takiminda beraber top oynardik. O zaman bizlere gore yeyenekliydi birileri elinden tutunada telekomdan trabzonspora yukseldi. Ama ne yazikki yetenekleri profesyonel olmaya yetecek kadar degildi. Bizim elimizden tutmadilar turizmci olduk onun tuttular futbolcu oldu. Fakat ne kadar yetenegi yoksada has trabzonlu ve trabzonsporludur. Gel derler gelir git derler gider. Futbolu ne kadar tartisilsada takima ve sehre olan sevgisi tartisilmaz. Daha rahat top oynayip faydali olabilecegin kluplerde basarilar zeki kardes
Yanıtla (0) (0)YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN. SEN, GERÇEK BİR TARAFTARSIN. ALLAH SELAMET VERSİN.
Yanıtla (0) (0)Hacısalihoğlu nerde hani? Neden kaçtın he? Bu adamı sen ziyan ettin nekadar kötü olursa olsun sağlam bi çocuk ama TS kapasitesinde değil maalesef i, yolun açık olsun yiğit
Yanıtla (0) (0)gözünüz aydın Trabzon medyası
Yanıtla (0) (0)