Trabzonspor zirve için ilk adımı atmak istiyor

Trendyol Süper Lig'de, henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, Kayserispor karşısında hasreti sonlandırarak zirve için ilk adımını atmak istiyor.

Trabzonspor zirve için ilk adımı atmak istiyor

Trabzonspor, bu sezon Trendyol Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışmadı. Sivasspor ve Eyüpspor 0-0 , Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak 3 maçta 6 puan kaybeden bordo-mavililer , teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle yeniden büyük bir umut taşımaya başladı.

Karadeniz ekibi erteleme maçında sahasında oynayacağı Kayserispor maçında galibiyet hasretine son vererek bu sezon ilk 3 puanını almak istiyor.

Güneş'in, dönüşüyle beklentiler arttı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yeniden takımın başına geçmesiyle birlikte beklentilerde arttı. Şenol Güneş, takımının başında çıktığı ilk Beşiktaş maçında arzu ettiği sonucu alamasa da ortaya koyulan mücadele taraftarları memnun etti. Tecrübeli hoca, Kayserispor maçıyla takımını 3 puanla buluşturmayı hedefliyor.

Kayserispor maçı kritik bir dönüm noktası

Trabzonspor, Kayserispor karşısında alacağı olası bir galibiyetle hem 3 puanla tanışmayı hem de taraftarlarına moral vermeyi hedefliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına maçın önemini vurgularken, saha içinde daha konsantre ve disiplinli bir oyun bekliyor.

Özellikle gol yollarında daha etkili olunması için taktiksel değişikliklere gitmesi beklenen Güneş, takımın oyun anlayışını daha agresif hale getirerek galibiyete uzanan taraf olmak istiyor.

Trabzonspor zirve için ilk adımı atmak istiyor

Trabzonspor'un bu sezonki beraberlikleri, zirve ile arasındaki puan farkını açtı. Bordo-mavililer, Süper Lig'de zirveye tutunmak için Kayserispor karşısında önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Oynadığı son 3 maçta sahadan beraberliklerle ayrılan Karadeniz ekibi bu hasretine sahasında oynayacağı maçta son vererek moral bulmak istiyor. Şenol Güneş'in stratejileri ve oyuncularının performansı, bu kritik maçın sonucuna önemli bir etki yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler