Trabzonspor'a bir Güney Koreli daha! Dikkat çeken rakamlar

Trabzonspor'un transferini açıklanmasının beklendiği Hyun-Seok Hong akıullara eski futbolcuları getirdi.

Trabzonspor'a bir Güney Koreli daha! Dikkat çeken rakamlar

Trabzonspor'da kadroya katılacağı belirtilen 25 yaşındaki Güney Koreli orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong, bordo-mavili kulüpte forma giyen üçüncü Güney Koreli futbolcu olacak. Hyun-Seok Hong'un transferi, Trabzonspor'da daha önce forma giymiş Güney Koreli yıldızları bir kez daha hatırlattı.

Lee Young: Taraftarın Sevgilisi Oldu

lee-young.jpg

Trabzonspor'da daha önce Güney Koreli olarak forma giyen ilk isim sol bek Lee Young olmuştu. 2002-03 ve 2004-06 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Lee Young, bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kurmuştu. 2002-03 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan takımın da bir parçası olan Lee Young, Trabzonspor formasıyla çıktığı 87 resmi maçta 1 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi. Lee Young'un tek golü, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı atılmış ve bu gol uzun süre hafızalardan silinmemişti. Ayrıca, Güney Kore Milli Takımı ile 2002 Dünya Kupası'nda dördüncü olan Lee Young, Süper Lig ve Trabzonspor tarihinin ilk Güney Koreli futbolcusu olarak tarihe geçmişti.

Suk Hyun-jun: Beklenen Performansı Sergileyemedi

sunk.webp

Trabzonspor'da forma giyen bir diğer Güney Koreli futbolcu ise forvet oyuncusu Suk Hyun-jun olmuştu. 2016-17 sezonunda bordo-mavili formayı giyen Suk Hyun-jun, beklentilerin altında kalarak 17 maçta sadece 1 gol atabilmişti.

Yeni Güney Koreli Yıldız: Hyun-Seok Hong

Trabzonspor'un yeni transferi Hyun-Seok Hong, bordo-mavili kulüpte forma giyen üçüncü Güney Koreli oyuncu olarak sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Hyun-Seok Hong'un Trabzonspor'da sergileyeceği performans merakla beklenirken

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler