Trabzonspor'a gelmeyi kafaya koydu! Önündeki tek engel ise...

Trabzonspor orta saha transferi için Muhammed Cham'a odaklanmış durumda.

Trabzonspor'a gelmeyi kafaya koydu! Önündeki tek engel ise...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor orta saha transferi için Muhammed Cham'a odaklanmış durumda.

Muhammed Cham. Clermont'tan ayrılma isteğini net bir şekilde dile getiren Cham, bu talebi karşılanmayınca idmanlara katılmama kararı almıştı. Bu sezon Ligue 2'ye düşen Fransız ekibi Clermont, Cham'i önce kamp kadrosuna dahil etmedi, ardından da tamamen kadro dışı bıraktı. Trabzonspor ise Cham'i kadrosuna katmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

tasarim3.jpg

Bu Hafta İçinde Transfer Sonuçlanabilir

Trabzonspor yönetimi, bu transferi 5 milyon euro karşılığında bitirmek isterken, Clermont'un 7.5 milyon euro'luk talebi devam ediyor. Ancak, Cham'in tavrı nedeniyle Clermont'un zor bir durumda olduğu belirtiliyor. Bu sebeple, Trabzonspor'un yöneticileri, aradaki pürüzleri gidermek amacıyla Clermont ile yeniden masaya oturmaya karar verdi. Genç oyuncunun kadro dışı bırakılması, Trabzonspor'a avantaj sağlıyor ve transferin bu hafta içinde tamamlanabileceği düşünülüyor.

Hem 10 Numara Hem Kanat Pozisyonunda Oynayabiliyor

Hem 10 numara pozisyonunda hem de kanatlarda görev yapabilen Cham, geçtiğimiz sezon Ligue 1'de çıktığı 33 maçta 8 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Clermont ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak görülüyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler