Trabzonspor'a geri dönüyor! İşte Okay Yokuşlu'nun kariyeri

Trabzonspor'a geri dönen Okay Yokuşlu'nun futbol serüveni...

Trabzonspor'a geri dönüyor! İşte Okay Yokuşlu'nun kariyeri

Trabzonspor, eski oyuncusu Okay Yokuşlu ile yeniden anlaşma sağladı. Bordo-mavili forma ile yeniden buluşan tecrübeli futbolcunun kariyeri merak konusu oldu. İşte Okay Yokuşlu'nun futbol kariyerinin detayları;

Futbol hayatına Karşıyaka altyapısında başlayan Okay Yokuşlu, ücretsiz bir transferle Altay altyapısına geçti. 2006'dan 2010'a kadar Altay altyapısında gelişimini sürdüren Yokuşlu, 2010 yılında Altay'ın A takımında forma şansı buldu.

Profesyonel Kariyeri

2011 yılında, 1 milyon Euro karşılığında Altay'dan Kayserispor'a transfer olan Okay Yokuşlu, burada dört sezon boyunca başarılı performans sergiledi. 2018 yılında 2 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Yokuşlu, Bordo-mavili forma ile üç sezon geçirdi.

2021 yılında Trabzonspor'dan 6 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu, burada düzenli forma şansı buldu. 2021 ara transfer döneminde Celta Vigo'dan West Bromwich Albion'a kiralık olarak transfer olan Yokuşlu, 2022 yılında ise Getafe'ye kiralandı. 2022 yılında Celta Vigo ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu, bedelsiz olarak West Bromwich Albion'a geri döndü.

İstatistikleri

30 yaşındaki deneyimli oyuncu kariyeri boyunca çıktığı 449 mücadelede 29 gol 16 asist kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler