Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için erkenden düğmeye basan ve 4 transferi tamamlayan Trabzonspro yönetimi, santrfor bölgesi için de girişimlerini sürdürüyor.
Onuachu'nun yüksek maliyetini göz önünde bulunduran Trabzonspor, önceliğini Nijeryalı oyuncuya verse de olası ayrılık ihtimaline karşı birçok futbolcu ile temasa geçti.
Trabzonspor'da santrfor transferi için gündeme gelen son isim Ukraynalı Roman Yaremchuk oldu.
Sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Club Brugge'de olan 28 yaşındaki santrfor ile temasa geçtiği ifade edilen Trabzonspor'un, oyuncudan olumlu dönüş aldığı ve kulübüyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.
Haziran 2026'ya kadar Club Brugge ile sözleşmesi bulunan Roman Yaremchuk, bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Valencia'da 29 maçta 4 gol kaydetti.
Daha önce 48 kez Ukrayna Milli Takımı'nın forması da terleten Roman Yaremchuk, 14 gollük performans sergiledi.
e bundan var ya bizde 1 tane,adı maxi gomez.sahi ne oluyor.
Yanıtla (0) (0)Takımı yönetenler fedakarlık yapıp Poul Onacıyu takımda tutmalı. Hem çok bitirici hem çalışkan hem de uyumlu böyle adam zor buluruz.
Yanıtla (1) (0)İstatistiklere göre vasat bir oyuncu uygun maliyetli başarıya aç futbolcular bakılabilir
Yanıtla (0) (0)Karagümrüklü Marcao düşünülebilir mi sizce?
Yanıtla (8) (3)kesinlikle olur ama onachu ile değişmeli oynarlar iş de yapar izlerken çok düşündüm güçlü kuvvetli onachunun ayakları zayıf hemen düşüyor fakat kafa toplarında çok etkili marcao ise hem ayaklardan iyi hem fizik olarak her türlü iş görür
Yanıtla (1) (0)29 maç 4 gol.. gereksiz
Yanıtla (1) (0)