Trabzonspor'a yeni transferler ne katacak? Abdullah Avcı değerlendirdi

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, yeni oyuncuları değerlendirdi.

Trabzonspor'a yeni transferler ne katacak?  Abdullah Avcı değerlendirdi

Trabzonspor yeni sezon öncesinde Macaristan'da hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, yaptığı açıklamaların ardından yeni transferleri değerlendirdi.

"DRAGUS REKABETTE BİZE KATKI SAĞLAYACAK"

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Dragus'un ligin en fazla dripling yapan oyuncusu olduğu belirterek Romen oyuncuya yönelik yaptığı değerlendirmede" 23-24 yaşında. Romanya Milli Takım oyuncusu. EURO2024'te ve ligimizde önemli performanslar gösterdi. Atletik özellikleri var, baskıda olsun, rakip arkası koşuda olsun. Ligin en fazla dripling yapan oyuncusu. Daha doğru kullanmasını göstereceğiz. Böyle bir oyuncu olması beklentimizi artırıyor. Standard Liege görmüş. Cihan Çanak ile takım arkadaşı. Yaşı itibarıyla hem kullanacağız hem bir potansiyel. Rekabette bize katkı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

"LUNDSTRAM KAYBETMEYİ SEVMİYOR"

Abdullah Avcı, Lundustram'un büyük bir karakter olduğunu vurgulayarak oyuncuya yönelik yaptığı değerlendirmede "4 ay evvel kendisiyle görüştüm. Öncesinde Rıdvan Yılmaz'la görüştüm, o de benim oyuncumdu. Çok güzel şeyler söyledi. Tam bir İngiliz. Kaybetmeyi sevmiyor, sahanın içinde hep agresif, tempolu, uyumlu. Trabzonspor taraftarını mutlu edecek bir profil. Geldiği günden beri yüksek tempoda çalışıyor." dedi.

"OZAN TUFAN ONU ÇOK İSTİYOR"

Avcı, Ozan Tufan'ın şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek "Türk futbolunun önemli yerlerinde bulundu. Oyunu her türlü biliyor. Sağ beki koy oynuyor, 8'e koy oynuyor. Onun da hedefleri var. Tekrar milli takımda oynayabilmek istiyor. Büyük yerlerde olmasına rağmen şampiyonluk yaşamadı, onu çok istiyor. 2 sene evvel de istemiştim, o zaman gerçekleşmedi. Ama bu sene bunu yaptık." ifadelerini kullandı.

"CİHAN ÇANAK HIZLI VE ŞİDDETLİ"

Abdullah Avcı, Cihan Çanak'ın Trabzonspor'da büyük bir gelişim sergileyeceğini belirterek "Standard Liege'de 61 giyiyordu. Cihan Çanak'ı bize söylediklerinde ümit milli takımda oynuyordu. Bugünün futboluna uygun, atletik yapısı, özellikleri. İki kenarı, 8'i, 10'u oynuyor. Hızlı ve şiddetli. Trabzonspor'un birkaç sene içerisinde ürüne çevirebileceği bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler