Trabzonspor'da 2 isim daha yolda! İşte son durumları

Trabzonspor, 2 oyuncu ile daha anlaşmaya çok yakın

Trabzonspor'da 2 isim daha yolda! İşte son durumları

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Savic transferini prensipte tamamlayan Bordo-mavililer 2 oyuncu ile sürdürdüğü görüşmelerde ise son aşamaya gelmiş durumda.

Trabzonspor yeni sezon öncesi Draguş, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak, Nwakaeme ve Ozan Tufan ile Malheiro transferini tamamlayan Bordo-mavililer 2 oyuncu ile gerçekleştirdiği görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Trabzonspor'un bu transfer planlamasında ise iki isim ön plana çıktı. Okay Yokuşlu ve Muhammed Cham ile uzun zamandır devam eden görüşmeleri bu hafta sonuçlandırmak isteyen Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi yoğun bir mesai harcıyor. İşte isim isim transferde gelinen son durum;

okay-yokuslu.webp

OKAY YOKUŞLU

Daha önce bordo mavili ekibin formasını terleten ve Temmuz 2018'de 6 milyon Euro bedelle Celta Vigo kadrosuna katılan Okay Yokuşlu, kariyerine West Bromwich'te devam ediyor.

Milli ön liberonun yeniden Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı ifade edilirken, kulüpler arasındaki temasların sürdüğü kaydedildi.

muhammed-cham.webp

MUHAMMED CHAM

Muhammed Cham için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan Fransız ekibi Clermont, oyuncunun ayrılma fikri sonrası indirime gitti. Öte yandan Trabzonspor'un da teklifini artırdığı kaydedildi.

23 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun transferi için konuşan Başkan Doğan, "Oyuncuda sorun olacağını düşünmüyorum. Kulübüyle görüşüyoruz, hafta içinde bu transferi bitirmek istiyoruz" demişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler