Trabzonspor'da 24 saat kala meraklı bekleyiş! 8 numara ve hücum oyuncusu...

Trabzonspor'da transfer sezonun kapanmasına 24 saat kala, bordo-mavili taraftarlar yeni bir hamle bekliyor.

Trabzonspor'da 24 saat kala meraklı bekleyiş! 8 numara ve hücum oyuncusu...

Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için 14 transfer yaptı.

Transfer döneminin sona ermesine 24 saat kala, bordo-mavili taraftarlar 8 numara bölgesi için yeni bir hamle bekliyor. Yönetimin kalan kısa süre içinde yeni bir hamle yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Trabzonspor'un transfer politikasındaki son gelişmeleri ve kulüpte yaşanan transfer hamlelerini sizler için derledik...

Trabzonspor Bu Sezon Kaç Transfer Yaptı?

Yeni sezon öncesinde Trabzonspor, kadrosuna toplamda 14 yeni oyuncu kattı. Bu transferler arasında Muhammed Cham, Serdar Saatçı, Simon Banza, Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Aresniy Batagov, Denis Dragus, Okay Yokuşlu, John Lundstram, Borna Barisic, Stefan Savic, ve Antony Nwakaeme bulunuyor.

Trabzonspor Hangi Oyuncularla Yollarını Ayırdı?

Transfer döneminde Trabzonspor, yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kadrosunda değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Maxi Gomez, Dimitrios Kourbelis, Monstasser Lahtimi, Taxiarchis Fountas ve Joaquein Fernandez gibi isimlerle yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Kiralık Gönderilen Oyuncular Kimler?

Trabzonspor, yabancı oyuncu kuralına uymak ve kadrosunu daraltmak amacıyla bazı oyuncularını kiralık olarak başka kulüplere gönderdi. Tonio Teklic, Rayyan Baniya ve Mahmoud Trezeguet, farklı takımlarda forma giymek üzere kiralık olarak takımdan ayrıldılar.

Trabzonspor Yabancı Sınırını Nasıl Aşacak?

Şu anda Trabzonspor’un kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kurallar çerçevesinde, bordo-mavililer yeni bir yabancı transferi yapabilmek için mevcut kadrodan en az bir oyuncuyu göndermek zorunda. Bu durum, kulübün transfer planlarını yakından etkiliyor.

Trabzonspor'da Yeni Transfer Gelecek mi?

Transfer sezonunun sona ermesine sadece 24 saat kaldı ve Trabzonspor cephesinde gözler yapılacak son hamleye çevrildi. Ancak bordo-mavililerin yeni yabancı oyuncu transferi yapabilmesi için kadrodan en az 1 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler