Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Eylül ayına kadar..."

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Eylül ayına kadar..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Sivasspor'a konuk oluyor.

Sivas'ta 4 Eylül Stadı'nda 19.15'te başlayacak mücadele öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Avcı, maç öncesi yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Güzel duygularla başladığımız ve güzel duygularla bitirmeyi temenni ettiğimiz bir sezon olsun. Futbolun iyileştirici gücü var. Taraftarlarımızın keyif aldığı bir sezon olmasını diliyorum.

Bu sezona başlarken heyecanım çok yüksek; kadronun genel yapısı, gelen oyuncuların sayısı ve Trabzonspor'un büyüklüğü sebebiyle. 10 oyuncu aldık, 6'sını son haftalarda kullandık. Bol tekrar ve çalışmalar yapmak zorundayız. Organizasyon kolay olmuyor.

Trabzonspor'un önü çok açık, bu sene ile ilgili iyi hissediyorum. Burada bizim sağduyulu taraftarımızın Trabzonspor'a katkısı çok fazla olacaktır. Eleştiriler elbette olacaktır, oradan da çıkaracağımız dersler vardır. İyi bir takım olabilmek, rekabeti oluşturabilmek için antrenmanda yükü eşit dağıtmak istersiniz. Maç oynama süresini de dengeli bir şekilde dağıtmamız gerekiyor. Bazen performansa, bazen rakibe göre taktik yaparız.

Okay, Türk futbolunu yurtdışında ve milli takımda temsil etmiş bir oyuncu. Cihan'ı tekrar içeri çektik, değişiklikler zaman içerisinde olacak. Eylül ayına kadar zamana ihtiyacımız var. O aydan sonra olacak ama bu kadar blok değişiklikler olacak.

Karşımızda belli bir formasyonu olan, 5-4-1 oynayan bir takım var. Sahanın içinde sabırlı ve doğru oyun ile karşılığını alırız umarım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler