Trabzonspor'da alarmlar çalıyor: Şenol Güneş ilk adımı atıyor!

Trabzonspor, 2024-25 sezonunun ilk 7 haftasında beklentilerin gerisinde kalarak son 3 sezonun en kötü performansını sergiledi.

Trabzonspor'da alarmlar çalıyor: Şenol Güneş ilk adımı atıyor!

Trabzonspor, 2024-25 sezonunun ilk 7. haftalık bölümünde beklentilerin oldukça gerisinde kaldı. Bordo-mavililer, bu dönemde topladığı 9 puanla son üç sezonun en kötü performansını sergiledi. Zirve için risk taşıyan istatistikleri tersine çevirmek isteyen Şenol Güneş, ilk adımı Başakşehir maçıyla atmayı planlıyor.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, son 3 sezonun gerisinde kaldı. Sezona istediği gibi başlayamayan, performans olarak ise beklentilerin gerisinde kalan bordo-mavililer, istatistikleri tersine çevirmeyi hedefliyor.

Şampiyonluk sezonun ardından en kötü puan tablosu

Trabzonspor, 2020-21 sezonunda ilk 7. haftalık bölümde 5 puan toplamıştı. Bordo-mavililer, şampiyonluk sevinci yaşadığı 2021-22 sezonunda ise 7 maçta 15 puan toplamıştı. 2022-23 sezonunda 7 maçta 13 puan, 2023-2024 sezonunda 7 maçta 12 puan toplayan Karadeniz ekibi bu sezon ise 7 maçta 9 puan toplayarak son 3 sezonun en kötü istatistiklerini elde etti.

İstatistikler risk taşıyor

Trabzonspor, bu sezon oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik elde ederek 9 puan topladı. Maç başına 1. 29 puan ortalaması elde eden bordo-mavililerin istatistikleri zirve için risk taşıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu riski ortadan kaldırmak için ilk adımı Başakşehir maçıyla birlikte atmayı hedefliyor.

Özellikle son üç sezondaki daha iyi başlangıçlara kıyasla bu sezonki düşüş, teknik ekip ve taraftarlar arasında endişeye yol açmış durumda. Bordo-mavililerin, ligdeki iddialı konumunu sürdürebilmesi için üst üste galibiyetlere ihtiyacı var.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler