Trabzonspor'da Arseniy Batagov'dan iyi haber geldi!

Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Arseniy Batagov'dan iyi haber geldi.

Trabzonspor'da Arseniy Batagov'dan iyi haber geldi!

Trabzonspor’da bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Arseniy Batagov'dan iyi haber geldi.

Bordo-mavililerin antrenmanında sakatlanan ve sol kasık (adduktor) bölgesinde kas yaralanması tespit edilen oyuncu, RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarına katıldı.

Takımla Çalışmalara Başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında kendi sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak bu kritik maç öncesinde, takım Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenmanlara başladı.

Bugün saat 16.00’da yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve pas çalışması gerçekleştirdi. Ardından dar alan oyunu ile devam eden antrenman, aerobik koşu ile sona erdi.

Hazırlıklar Çift Antrenmanla Devam Edecek

Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla RAMS Başakşehir maçına hazırlıklarını sürdürecek. Bordo-mavililer, galibiyet için yoğun bir antrenman programı ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler