Trabzonspor'da Avcı maç öncesi konuştu! "İnatla..."

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, St. Gallen maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında İsviçre ekibi St. Gallen'i konuk ediyor.

Trabzonspor ile St. Gallen arasında Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek.

Bordo mavili takımda maç öncesi açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı;

Geçen hafta çok iyi geçti. Analizler ve antrenmandaki oyuncuların verdiği reaksiyonun verimliliği çok iyi çıktı ve 70 dakikayı çok iyi pozisyonlar ile değerlendirdik. Son 20 dakikada oyunun elimizden gittiği bir bölüm oluştu ama genel olarak dengeli bir oyun vardı.

Bu haftada da dönüşler aynı. Kadrolara baktığımızda biz aynı kadro ile devam ediyoruz, onlarda ise 1 değişiklik var.

Şu an ise arada bir fark var: büyük Trabzonspor taraftarı yanımızda. Bugün burayı dolduran Trabzonspor taraftarları, maç içinde pozitif destek vererek bizi ileriye götürecekler. Biz de taraftarımızı yanımıza almak için baskılarına devam eden, inatla mücadele eden bir takım olmak istiyoruz. Konferans Ligi'ne katılıp adım adım ilerlemek istiyoruz.

Dün bazı veriler de paylaştım; bugün veya yarın Milli Takım açıklandığında istatistikleri görebileceksiniz. Muhammed Cham potansiyel bir oyuncu, bugün Milli Takımlar açıklandığında milli takıma gidecek çok isim olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler