Trabzonspor'da Avcı o isme dikkat çekti! "Oynamaya ihtiyacı var"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 36. hafta mücadelesinde İstanbulspor'u konuk etti ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. İstanbulspor karşısında Trabzonspor'un golleri Paul Onuachu(2) ve Meunier'den geldi.

Bordo mavili takımda İstanbulspor maçı sonrası konuşan Teknik Direktör Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı;

Taraftarsız olmuyor. 1 tane kaldı. Onlar bizim gücümüz. Umarım önümüzdeki sene bize destek olmaya devam edecekler. Konsantre olmak kolay değil.

Güzel başladık. Planladığımız şeylerin karşılığını almak bizi mutlu ediyor. Rakip iyi bir takım. Oyuncu bazen oyunu bireyselliğe dökebiliyor. Konsantrasyon bozukluğu olabiliyor. Korumamız gereken oyuncularımız koruduk. Kazandık. Avrupa kupalarını garantiledik. Daha fazlasını istiyoruz 3. olmak istiyoruz.

Önümüzdeki hafta çok değerli. Osman hocaya teşekkür ediyoruz. Onlara başarılar diliyorum. Oyuncularımı tebrik edityorum. 1-2 gün izin yapacağız. Dinleneceğiz.

Edin Visca'yı değerlendireyim. Bugün 3 asiste kapattı. Hepsi bizim oyuncumuz, hepsini kazanmak istiyoruz. Sakatlıktan çıktı.

Kerem özel bir oyuncu. Oynamaya ihtiyacı var. Herkesi bir arada tutmaya çalışıyoruz. Şimdiki süreç böyle. Takım için doğru olanı yapmaya çalışıyoruz

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler