Trabzonspor'da Avcı Ruzomberok maçı sonrası açıkladı! "Kendi aramızda iyi döndü diyorduk..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Ruzomberok maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı Ruzomberok maçı sonrası açıkladı! "Kendi aramızda iyi döndü diyorduk..."

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzomberok'u Trezeguet ve Cihan Çanak'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

Maç boyunca özellikle topa sahip olup çalıştığımız hücum opsiyonlarını çok doğru uyguladık.

Zaman zaman erken final pasları kullandık. Rakibimizin bizi koşturmasına neden oldu. Final pasını erken yapmasaydık daha fazla pozisyona girebilirdik ama girebileceğimiz kadar pozisyona girdik. Kaptanımızın performansı ve bizi ayakta tutması önemliydi. Böyle maçları kazanmak önemli. Genç ve Trabzonlu oyuncumuzun böyle bir gol atması da değerliydi. Trabzon’daki rövanş için avantaj önemli.

ts-ruz-2-002.webp

Erken final pası ifadesini kullandım. Motivasyon problemimiz olduğunu düşünmüyorum. Zemin düzgün duruyordu ancak hava sıcaktı ve çabuk kurudu. Pasın şiddetiyle ilgili problem olabilirdi. Erken final pasları zeminle ilgili değil. Bir an önce koparma isteği ile ilgiliydi. İki kale arkasının boş olması elbette konsantrasyon açısından iniş çıkış yaratabiliyor.

ts-ruz-3-002.webp

Uğurcan, Trabzonspor tarihinde tüm kupaları almış ve çok önemli deneyimler kazanmış bir oyuncu. İnişler çıkışlar hepimiz için var. Yeni fırsatları değerlendirmek gerek. Çakır akıllı bir oyuncu. Kendi aramızda çok iyi döndü diyorduk, bugün de cevabını verdi.

ts-ruz-4-003.webp

Maçtan önce de söyledim. Ruzomberok direkt oyun oynuyordu. En büyük silahları da duran toplar. Bunlarla ilgili çalışmıştılar. Geçiş vermedik gibi. Diğer taraftarlarını güçlü şekilde kullandılar. Bunlar dışında ekstra bir şeyler karşılaşmadık.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler