Trabzonspor'da Avcı Ruzomberok maçı sonrası konuştu! "Bazen riskler alacağız"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Ruzomberok maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'u Dragus'un golüyle 1-0 geçerek adını üst tura yazdırdı.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Bu tarihler içinde yakın zamanda güzel şeyler eklersek çok iyi olacaktır. Maça gelince, ilk maçı 2-0 kazandık. Geçen maça göre oyunu tamamen domine ettik. Merkeze kapalı takıma karşı çözüm noktalarını, final paslarına kadar çok iyi kullandık. Günümüzde futbolda bir koşu yetmiyor; 2-3 koşu yapılması gerekiyor. Bazen doğru kullandık ama sonuca getiremedik. Her an oyun kontrolü bizdeydi. 2 maçı gol yemeden kazanmak son derece önemliydi. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni transferler harika bir destek veriyor. Yeni gelen oyuncuların hepsi doğru mesajlar veriyor, doğru performanslar sergiliyor. Eksikliklerin tamamlanmasıyla daha hızlı, daha agresif ve topa sahip olan bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Yeni gelenlerin ve kulübenin performansı çok iyiydi; tebrik ederim. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Rakibe başarılar diliyorum. Bir sonraki tura en iyi şekilde hazırlanarak galibiyetle ayrılmak istiyorum.

Artık oyunlar çok zorlaştı. Bu ülkenin takımı, İngiltere taçtan son dakikada elendi. Bizim de onların güçsüz tarafları var, ona göre planlar yapıyoruz. Bugün çok pozisyon vermedik, bir iki pozisyon haricinde. Gol yemeden maçı kazandık. Bazen riskler alacağız, azalmak yerine daha iyiye giden bir durum var. Bundan sonraki maçlar daha zor olacak. Bundan sonraki çalışmalarımıza daha fazla önem vermeliyiz ve taktiklerimizi, pozisyonlarımızı geliştirmeliyiz. Katılanlarla beraber formasyonda bazen değişiklikler olacak; maça göre değerlendireceğiz. Umuyorum ki, üstüne koyarak devam ederiz. Hatalar 55 maçta elbette olacak. Bugün oyuncularım biraz daha üstüne koydu, onlara teşekkür ederim.

Cihan'ın çok eksiklikleri var. Çalışarak ve üstüne koyarak devam edecek. Yani, üstüne çok fazla yüklemeyelim, adım adım ilerleyecek. Bu yörenin toprağından çıkmış bir oyuncu; bazı mevkilerde oynayabiliyor. Oyuna ve çalışmaya devam ederek gelişimini sürdürecek. Devre arasında yüksek performans gösteriyordu, ancak sakatlanma riski olabilir. İyi gidiyor, umarım üstüne koyarak devam eder.

Geçen hafta gelecekteki maçımızı oynayacağımız Rapid Wien'in maçını teknik ekibimiz canlı izledi. Bu akşam görüntüleri inceleyip, organizasyonu yapacağız. Şimdi daha iyi bir vücuda sahip, daha iyi koordineli bir takımla karşı oynayacağız. Ona göre hazırlanacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler