Trabzonspor'da Avcı'dan sürpriz karar! Kulübeye çekti

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan dikkat çeken karar geldi.

Ruzomberok'u saf dışı bırakan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien ile karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor ile Rapid Wien arasında Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak. Mücadelede Estonyalı hakem Kristo Tohver düdük çalacak.

Bordo mavililer mücadeleye Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Lundstram, Mendy, Ozan, Cihan, Visca, Dragus 11'i ile başlıyor.

Trezeguet kulübede başlıyor

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ruzomberok ile oynanan her iki maçta da ilk 11'de görev verdiği ve 1 gol kaydeden Trezeguet'i Rapid Wien'e karşı yedek soyundurdu.

Avcı, dün maç öncesi düzenlenen basın toplantısında rakibe karşı farklı bir kurgu ile maça çıkabileceklerini söylemişti.

Öte yandan Trabzonspor'da yeni transfer Savic ilk 11'de yer alırken, Okay Yokuşlu ise yedek kulübesinde bulunuyor.

İlk 11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Lundstram, Mendy, Ozan, Cihan, Visca, Dragus

Trabzonspor'un yedekleri: Taha, Onuralp, Baniya, Arif, Ali Şahin, Barisic, Umut Güneş, Okay, Bardhi, Enis, Nwakaeme, Trezeguet.

Rapid Wien: Hedl, Oswald, Cvetkovic, Raux-Yao, Auer, Grgic, Sangare, Seidl, Burgstaller, Jansson, Beljo.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler