Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün uzun vadeli hedeflerine dair konuştu.
Doğan, en büyük hayalinin Trabzonspor'u kalıcı bir başarıya, bağımsız bir güce ulaştırmak olduğunu ifade ederek, "Bankalar Birliği'nden çıkışımız da bu bağımsızlığın başlangıcıdır, kendi gücüne güvenen, kendi kaynaklarıyla ayakta duran bir Trabzonspor inşa ediyoruz." dedi.
Başkan Doğan'ın açıklamaları şu şekilde:
"Yeni nesillere onurla anlatılacak bir Trabzonspor bırakmak istiyorum"
En büyük hayalim, Trabzonspor'u kalıcı bir başarıya, bağımsız bir güce kavuşturmaktır. Tarihe geçmek değil; bu kulübün özüne yakışır bir yolda, yeni nesillere onurla anlatılacak bir Trabzonspor bırakmak istiyorum. Bunun için mali yapıyı güçlendirmekten, genç yeteneklere yatırım yapmaya kadar her detayı planlayarak yürüyoruz.
Trabzonspor, bir destanın temsilcisidir. Sportif başarıları sürdürülebilir kılmak ve bu destanı ekonomik bağımsızlıkla taçlandırmak hedefimizdir. Bankalar Birliği'nden çıkışımız da bu bağımsızlığın başlangıcıdır, kendi gücüne güvenen, kendi kaynaklarıyla ayakta duran bir Trabzonspor inşa ediyoruz.
"Bu süreç. Trabzonspor'un kendi hikayesini yazmaya başladığı dönemin başlangıcıdır"
Bu, Trabzonspor'un mali bağımsızlığı adına devrim niteliğinde bir adımdı. Bankalar Birliği anlaşması birçok kulüp için seçenekti ancak Trabzonspor kendi iradesiyle ayakta durabilen, öz kaynaklarıyla hareket eden bir yapıyı hak ediyor. Bu süreç. Trabzonspor'un kendi hikayesini yazmaya başladığı dönemin başlangıcıdır.
Kaynak:61Derece
bizimde en büyük hayalimiz sen ve şenolun gitmesi
Yanıtla (1) (0)geldi'inden beri kaç tane yetenekli genç kazandır'dın trabzonspor'a.ama biz taraftar olarak şunu gördük.ne kadar yeteneksiz topçu varsa getirdi'in futbol cahili t.direktör ve scot ekibin'le trabzonspor'u kümeye doğru götürüyorsun.senden başkan olmaz.
Yanıtla (3) (0)Dayısı ve kuzeni Schutta ne bekliyon kardeşim biz onların bulacağının daha iyisini akyazida amatörde de buluruz
Yanıtla (2) (0)Sen ve hocan kaç tane genç oynattınız senin alt yapindan kimi çıkarırsan çıkar senin çoğu futbolcundan daha çok savaşır Abdullah avcı gitti gelende aynı takımı oynatiyor la bir degisin bungalov mi ne aldık 2,5 milyon Euro ya daha dakikası yok bir gidinde herkes rahatlasın
Yanıtla (0) (0)başkan bırakda git
Yanıtla (1) (0)hala istiyorum diyorsun, yolun sonu göründü, BIRAK ve GİT, iyi hatırlayalım seni
Yanıtla (2) (0)