Trabzonspor'da Başkan Doğan "doğru bulmuyorum" demişti! Busenaz Sürmeneli: "Maddi konulara bağlıymış gibi...

Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'daki ayrılık sürecine dair açıklama yaptı.

Trabzonspor'da Başkan Doğan "doğru bulmuyorum" demişti! Busenaz Sürmeneli: "Maddi konulara bağlıymış gibi...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, Busenaz Sürmeneli'nin bordo mavili takımdan ayrılık süreci ile ilgili yaptığı açıklamaya, milli boksörden yanıt geldi.

Fenerbahçe'de kariyerini sürdüren Busenaz Sürmeneli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ayrılırken özellikle belirtmiştim, 10 yıl ekmeğini yediğim yere saygısızca tek bir laf etmem. Ama lütfen ayrılık sebebimi yalnızca maddi konulara bağlıymış gibi beyan edip, çok sevdiğim şehrimle ve o şehrin güzel insanlarıyla aramı açmaya çalışmayın. Normalde konuşup konuları uzatmak istemiyorum. Ama hakkımda böyle konuşulmasına da sessiz kalamam. Olimpiyat, Dünya, Avrupa şampiyonu bir sporcu olarak her anlamda değer görmek ve önemsendiğimi hissetmek istiyorum demiştim. Kazanınca tebrik edilmek, kaybedince teselli edilmek de buna dahil... Hayatta önceliğim her zaman bu duygular ve bu yönde kurulan ilişkiler oldu. Öyle olmaya da devam edecek" dedi.

busenaz-surmeneli-001.webp

Başkan Doğan ne demişti?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Papara Park'ta düzenlenen basın toplantısında, Busenaz Sürmeneli'nin ayrılık süreci ile ilgili olarak yöneltilen soruya, "Busenaz Sürmeneli daha önce taleplerde bulunmuştu. Yönetim kurulu ve değerli iş adamlarımız da bunları yerine getirmişti. Daha sonra daha farklı taleplerde bulundu. İstenen talepler yüksek olduğu için mali olarak bunları yapma şansımız yoktu. Manevi olarak da bunu doğru bulmuyorum" şeklinde yanıt vermişti.

dogandan-flas-sozler-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler