Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş borç açıklaması! "3-4 milyar blok para..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un ekonomik durumu ile ilgili olarak konuştu.

Doğan, "Faizlerin bu seviyelerde olduğu ortamda borcu kontrol etmek çok zor. Bunun tek yöntemi, 3-4 milyar gibi blok para ile borcu sıfırlayabilmek" dedi.

Başkan Doğan'ın konuya dair açıklaması şu şekilde;

Düşmanımızın bile yaşamasını istemeyeceğimiz süreçlerden geçtik. Bunu vakti gelince açık açık da konuşacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımız dirayetli durdu. Sonuçta 1 yıllık süreçte 140 milyon Euro ödeme yaptık. Bunlar olmasaydı borç çok daha kötü durumda olurdu. Faizlerin bu seviyelerde olduğu ortamda borcu kontrol etmek çok zor. Bunun tek yöntemi, 3-4 milyar gibi blok para ile borcu sıfırlayabilmek. Başkan olarak planladığım ve gittiğim tek nokta, bunu blok olarak kapatabilecek projeler üzerinde durmak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler