Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan sitem dolu sözler! "Arayıp soracağım..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan sitem dolu sözler! "Arayıp soracağım..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavili takımın yeni sezon hedefleri ve maddi açıdan yaşanan zorluklara dair konuştu.

Maddi açıdan Trabzonlu iş insanlarından destek göremediklerini kaydeden Doğan, "Öyle bir talebim olmadı ama bir destek de göremedik. Beni arayıp da bir Trabzonlu ağabeyimiz, "Takıma şunu yapmak istiyorum" dese mutlu olurdum. Bir gün ben başkanlığı bırakacağım. O zaman başkan kimse, ben bu soruyu arayıp soracağım" dedi.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Mücadele eden bir takım yaratmak durumundayız"

Herkesin gönlündeki ve kalbindeki Trabzonspor'un şampiyonluğu. İnsanımız biraz heyecanlı, tepkiler de ona göre geliyor. Bu nedenle anlayışla karşılıyoruz. Yarışan, hırsını sahaya veren, mücadele eden bir takım yaratmak durumundayız. Ben de bir taraftarım. Hocamız da ben de geçen sezondan memnun değiliz.

dogan1.webp

"Benim tek başıma başaracağım bir şey değil"

Yeni sezonda Ertuğrul Doğan da daha iyisini yapmak zorunda, daha çok para ve sponsor bulmak zorunda, Abdullah Avcı da, futbolcular, taraftarlar da daha iyisini yapmak durumunda. Bu benim tek başıma başaracağım bir şey değil. Bu sezon bu mücadeleyi vereceğiz.

"O zaman başkan kimse, ben bu soruyu arayıp soracağım"

Bu zamana dek maddi destek görmedim. Öyle bir talebim olmadı ama bir destek de göremedik. Beni arayıp da bir Trabzonlu ağabeyimiz, "Takıma şunu yapmak istiyorum" dese mutlu olurdum. Bir gün ben başkanlığı bırakacağım. O zaman başkan kimse, ben bu soruyu arayıp soracağım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler