Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Trabzonlu iş insanlarına sitem! "Sponsorlara arasında..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Trabzonlu iş insanlarına sitem! "Sponsorlara arasında..."

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Doğan, göreve geldikten sonra buldukları sponsor arasında herhangi bir Trabzonlu iş insanı olmadığını söyledi.

Başkan Doğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;,

Bulduğum sponsorlar arasında bir tane Trabzonlu sponsorumuz yok. Neredesiniz sevgili kardeşlerim ve ağabeylerim? Hepsinin başımızın üstünde yerleri var. Saygı duyuyoruz. Makamlar gelip geçici.

Trabzonspor için doğru neyse yapmaya çalışıyorum. Yıllık 656 milyon civarında faiz yükü var. Kulübü bu yükten kurtulmak için planlama yapıyorum. Bir dakika zamanımız yok. Trabzonspor'un gerçeklerini biliyorum. Faaliyetlerin devam etmesi, şampiyonluk kazanılması için borç yükünden kurtulmak gerek. Trabzonspor camiasının bunu iyi anlaması gerek.

Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak için destek olsunlar. Daha önce biz Anadolu'dan çıkarak Türk futbolunda değişimi başlattık. Şimdi ekonomi konusunda da değişime talibiz. Şayet bizden daha iyi yapan biri varsa, yanında durur; maddi ve manevi her türlü desteği veririm. Bunun anlaşılması gerek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler