Başkan Doğan'dan TS Club çağrısı! "İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara çağrı geldi.

Başkan Doğan'dan TS Club çağrısı! "İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kulüp dergisinin 220. sayısına özel açıklamalar yaparken, taraftarlara çağrıda bulundu.

Başkan Doğan açıklamasında, "Gücünüz miktarınca, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bir hediye alacaksanız ilk adresiniz mutlaka TS Club olsun. Yemeği dışarıda yiyecekseniz, kapısının önünde Bordo Mavi bayrağımız olana gidin. İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun ve bu büyük sezonda şampiyonluğu herkesten çok isteyin" dedi.

Başkan Doğan'ın açıklaması şu şekilde;

"Küsüp sırtınızı dönmeyin"

"Başka takımlar taraftarlarına “12. Adam” diyor. Siz Trabzonsporlusunuz. 15 adam gücünde olun. Sesiniz gür çıksın. İnadınız inat olsun. Bu şanlı takımı bir gün bile yalnız bırakmayın. Küsüp sırtınızı dönmeyin. Bu, takımımıza, şehrimize, davamıza kötülüktür. Daima Bordo Mavi’nin yanında durun."

"İlk adresiniz mutlaka TS Club olsun"

"Dünyanın en büyük kulüplerinin yaptığı gibi kesintisiz güç kaynağı sağlayın. Gerideyken takımın size daha çok ihtiyacı var. Onları geriden getirip kazandıran itici kuvveti sağlayın. Gücünüz miktarınca, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bir hediye alacaksanız ilk adresiniz mutlaka TS Club olsun. Yemeği dışarıda yiyecekseniz, kapısının önünde Bordo Mavi bayrağımız olana gidin. İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun ve bu büyük sezonda şampiyonluğu herkesten çok isteyin. Çünkü biz bu kadar çok istersek, dışarıda fırtına kopacak demektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler