Trabzonspor'da basketbol yaz okulu faaliyetleri başladı

Trabzonspor'da basketbol yaz okulu faaliyetleri bugün başladı.

Trabzonspor'da basketbol yaz okulu faaliyetleri başladı

Trabzonspor'da basketbol yaz okulu faaliyetleri bugün düzenlenen törenle başladı.

Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen törene Basketbol Şube Sorumlusu Ceyhun Eskici, Amatör Branşlar Koordinatörü Osman Arz, Basketbol İdari Sorumlusu Engin Kanber, Basketbol A Takım Başantrenörü Osman Ekici ile antrenörler ve sporcular katıldı.

yaz-okulu-2.webp

Basketbol Şube Sorumlusu Ceyhun Eskici açılışta yaptığı açıklamalarda, “Bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Trabzonspor’un heyecan verici bir projesi için bir aradayız. Bu proje, yalnızca başarılı sporcular yetiştirmeyi değil, aynı zamanda sağlıklı ve iyi bireyler kazandırmayı hedefliyor. Trabzon’da zaten güçlü olan basketbol sevgisini daha da artırmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, çocuklarımızın ve velilerimizin desteği bizim için çok önemli. Hepinize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Projemizde emeği geçen tüm antrenörlerimize ve ekibimize teşekkür ediyorum. Sizlerin başarılarına inanıyoruz ve gelecekte büyük başarılara imza atacağınızı biliyoruz. Çocuklarımızın her birini yürekten tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00 ile 12.00 arasında gerçekleştirilecek olan antrenmanlar, görevli antrenörler eşliğinde takip edilecek.

yaz-okulu3.webp

Antrenörlerin gözlemleri ve eğitimleri sonucunda yetenekli bulunan sporcular, kulübün mevcut altyapı takımlarına lisanslı oyuncu olarak dahil edilecek.

Yaşları 6-16 arasında değişen erkek ve kız sporcuların katılım sağladığı Basketbol Yaz Okulu çalışmaları 30 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Ayrıca Basketbol Yaz Okulu için kayıtları da devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen sporcularımız TS Club mağazaları ve Hayri Gür Spor Salonu’nda kayıt yaptırabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler