Trabzonspor'da Batista Mendy'e dev talip!

Trabzonspor'da Batista Mendy'e teklifler gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor'da Batista Mendy'e dev talip!

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Batista Mendy'ye talip oldu. Ön libero bölgesi için transfer çalışmalarını sürdüren ve ilgilendiği diğer iki oyuncu ile anlaşamayan Napoli, rotasını Mendy'e çevirdi.

İtalya basınında yer alan habere göre acil takviye planı çerçevesinde harekete geçen Napoli, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile temasa geçti. Habere göre İtalyan ekibi, Mendy için bordo-mavili kulübe 10 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Ancak, Trabzonspor'un Napoli'nin Batista Mendy'e yaptığı teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun başında Angers'den 4 milyon 400 bin Euro'ya kadrosuna kattığı Batista Mendy, hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon oynadığı maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Özellikle Crystal Palace'ın bir süre önce kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu ancak teklifinin yetersiz bulunmasından sonra beklemeye geçen Ada ekibi dışında iki İtalyan kulübü de Trabzonspor'un kapısını çalmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler