Trabzonspor'da "Bay beyin" geri döndü

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin performansı mest etti!

Trabzonspor'da "Bay beyin" geri döndü

Trabzonspor'un sembol isimlerinden Anthony Nwakaeme, Kayserispor maçında gösterdiği performansla adeta büyüledi. Nijeryalı yıldız, ikinci yarıda oyuna dahil olarak karşılaşmanın seyrini değiştirdi ve yaptığı asistle takımına önemli katkı sağladı.

Maçın Kahramanı Nwakaeme

Kayserispor karşısında ikinci yarının başında Bardhi'nin yerine oyuna giren 35 yaşındaki futbolcu, sergilediği etkili oyunla dikkatleri üzerine çekti. Sol kanatta rakip savunmayı zorlayan Nwakaeme, özellikle Trabzonspor'un beraberlik golünde Denswil'e yaptığı asistle büyük alkış aldı. Tecrübeli oyuncu, oyunda kaldığı 45 dakika boyunca 6 başarılı dribling, 1 isabetli şut, 4 hücum pası ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

Nwakaeme: "Kendimi Daha İyi Hissetmeye Başladım"

Maç sonu açıklamalarında, Nwakaeme şunları söyledi: "Maça kötü başladık. Maçın son dakikalarında belki uyandık diyebilirim. O anlarda çabayı gösterdik. Kendimi daha iyi hissetmeye, performansımı artırmaya çalışıyorum. Hem ben, hem de takımımız daha iyi olacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler