Trabzonspor'da büyük değişim! "Herkes görecek"

Trabzonspor'da St. Gallen mücadelesi öncesi taktik değişiklikleri yaşanacak.

Trabzonspor'da büyük değişim! "Herkes görecek"

Trabzonspor, yeni sezona beklenenin altında bir başlangıç yaparak oynadığı 5 resmi mücadeleden 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile ayrıldı. Bordo-mavililer, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor deplasmanında 0-0'lık skorla sahadan ayrılarak 1 puanla yetindi. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Rapid Wien ile oynadığı iki mücadelede de sahadan yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, sezona arzu ettiği gibi başlayamadı.

tasarim2-002.jpg

Transfer ve Kadro Revizyonu

Yeni sezon öncesi kadrosuna 11 yeni oyuncu katan Trabzonspor, kadro revizyonuna devam ederken bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Bordo-mavililer, 5 oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor ve bu oyuncuları bonservis geliri elde ederek satmayı planlıyor. Özellikle pivot santrafor ve oyun kurucu eksikliği bulunan Trabzonspor, bu bölgeler için bazı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. 10 numara pozisyonu için ise Koreli oyuncu Hyun-Seok Hong ile prensipte anlaşma sağlandı.

tasarim2-003.jpg

UEFA Konferans Ligi Hedefi

Rapid Wien karşısında alınan mağlubiyetin ardından gözünü UEFA Konferans Ligi'nde gruplara dikmiş olan Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile play-off turunda karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın bu önemli mücadelede taktiksel değişikliğe gitmeyi planladığı öğrenildi. Avcı, Rapid Wien maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Şimdi Konferans Ligi play-off maçı var. Önümüzdeki hafta ona en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz. Her düşünceye saygım var. Duyguları iyi biliyorum. Şu an inişli çıkışlıyız, lig yeni başladı. Trabzonspor inatçıdır ve vazgeçmez. Düştük gibi gösteriyorlar. Öyle değil, bunu yakın zamanda herkes görecek." ifadeleriyle bu değişikliğin sinyallerini vermişti.

tasarim2-001.jpg

St. Gallen Maçı İçin Ofansif Plan

Abdullah Avcı'nın, St. Gallen mücadelesinde daha ofansif ve saldırgan bir Trabzonspor ile sahaya çıkması bekleniyor.

Santrafor bölgesindeki pivot forvet eksikliğini Enis Destan ile kapatmayı planlayan Avcı, bu oyuncunun arkasında ise forvet bölgesinde bekleneni veremeyen Dragus'u kullanmayı planlıyor. Avcı'nın 10 numara bölgesinde ise Bardhi ile başlayıp gidişata göre Cihan Çanak'a forma şansı vermesi muhtemel.

Ayrıca, sol kanatta geçen sezona göre düşük bir form sergileyen Trezeguet'in yerine Orsic'in forma şansı bulabilir. Savic'in geri dönüşü ile birlikte Mendy'nin asıl mevkisine dönmesi ve Malherio'nun eksikliğinde Ozan Tufan'ın sağ bek pozisyonunda yer alması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler